Water & Gasleidingen

Voor de aanleg van gas- en waterinstallaties beschikken wij over een aantal goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers welke op de hoogte zijn van de geldende normen en voorschriften om een veilige en betrouwbare installatie te monteren.Wij leveren en monteren ook gastoestellen zoals bijvoorbeeld keuken- en badgeisers, gasboilers en luchtheaters voor in winkels, productiehallen etc. etc.

Water

Water is een eerste levensbehoefte. In uw badkamer, keuken, toilet, of buiten in de tuin; we kunnen niet zonder. Comfort en luxe spelen daarin steeds meer een belangrijke rol; het is van groot belang dat u op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water beschikt. Hier wordt bij de aanleg rekening mee gehouden.Gas

Hierbij kunt u denken aan het om- of aanleggen van een gasleiding in verband met een nieuwe keuken, het plaatsen van een gashaard of vervanging van oude gasleidingen. Alle werkzaamheden worden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Veiligheid is tenslotte van groot belang.

Klik hier voor het maken van een afspraak / offerte

Water en gas